ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ ОСОБЛИВО ВАЖЛИВИХ МАГІСТРАЛЬНИХ ЛІНІЙ АТ «УКРТЕЛЕКОМ» 

Вже багато років Хмельницька філія AT «Укртелеком» забезпечує надійність зв’язку та передачі інформації по території області. На її обслуговуванні перебувають як абонентські лінії, котрі з’єднують окремо взяті оселі, так і магістральні лінії державного значення, що єднають мешканців України з усім світом. 

Читати далі…

ХВОСТАТІ БЕЗХАТЬКИ: У СЛАВУТІ СТАРТУВАЛА БЕЗОПЛАТНА СТЕРИЛІЗАЦІЯ БЕЗПРИТУЛЬНИХ СОБАК

Зоозахисники запевняють, що стерилізація – це гуманний та ефективний метод регуляції чисельності безпритульних тварин. Саме цьому напрямку комунальне підприємство “Славута-Сервіс” цьогоріч приділяє особливу увагу.

Читати далі…

СЛАВУТЧАНИ, СФОРМУЙМО СПІЛЬНІ ЗАУВАЖЕННЯ ТА ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДО СПОРУДЖЕННЯ ЕНЕРГОБЛОКІВ №5 ТА №6 НА ХАЕС!

20 березня в газеті “Голос України” №55 (8334) оприлюднено Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля акціонерного товариства “Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом”. Планова діяльність полягає у спорудженні енергоблоків №5 і №6 на майданчику Хмельницької АЕС із застосуванням технічних характеристик реакторної установки АР1000.

Читати далі…

ЗАВЕРШИВСЯ III ЕТАП ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ЗІ СПОРТОМ» З ФУТЗАЛУ⚽️ – СЛАВУТЧАНИ У СПИСКУ ПРИЗЕРІВ

Нещодавно на базі спортивного комплексу «Епіцентр» у с. Плужне в рамках проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом» відбувся III районний етап змагань з футзалу серед юнаків 7-9 та 10-11 класів.

Читати далі…

НА ЧЕСТЬ ГЕРОЇВ-ЗЕМЛЯКІВ У СЛАВУТІ ВІДКРИЛИ АЛЕЮ ПАМ’ЯТІ

27 березня у Славуті відкрили Алею пам’яті “Наші Герої” на честь загиблих та померлих захисників України. Це наші сміливі, нескоримі воїни, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, які віддали своє життя у боротьбі з російським окупантом у 2014-2024 роках.

На металевих конструкціях Алеї розміщені світлини 65 полеглих захисників, життя яких було пов’язане зі Славутською громадою. Місце розміщення фото експозиції обрано більшістю рідних Героїв.

Читати далі…

НА ЗАХИСТІ ПРАВ ГРОМАД ЗОН СПОСТЕРЕЖЕННЯ АТОМНИХ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЙ

Очільники територіальних громад Хмельницької та Рівненської областей, які входять до 30-кілометрової зони спостереження атомних електростанцій направили відкриті звернення до Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука та Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Читати далі…