ВІДБУВСЯ СОЛЬНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД ГУРТІВ SLAVNI ТА VIA VOICE МІСЬКОГО ПАЛАЦУ КУЛЬТУРИ

25 квітня у Славутському міському Палаці культури відбувся благодійний захід вокальних гуртів SLAVNI ТА VIA VOICE «Пісні, народжені війною».

Талановиті виконавці подарували глядачам цілий вінок пісень, народжених у важкий буремний час війни, а разом з ним піднесений настрій та приємні враження.  

У холі гостей заходу зустрічали місцеві волонтери, які організували ярмарок-розпродаж смаколиків, виробів ручної роботи та багато іншого.

Частина благодійних коштів, які були зібрані під час заходу, були передані для керівника ГО «Сітка Перемоги» Тетяні Кондратюк, решта – буде використано на закупівлю необхідних речей для військових, які перебувають на лікуванні.  

Разом ми сила! Все буде Україна!💛💙

Пресслужба Славутського МВК.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС: ОБГОВОРИЛИ ВАЖЛИВІ ДЛЯ ГРОМАДИ БЕЗПЕКОВІ ЗАХОДИ

26 квітня міський голова Василь Сидор скликав засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Славутського МВК.

Читати далі…

АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДИ

На робочій нараді міського голови Василя Сидора з адміністраціями комунальних підприємств громади та фахівцями Славутського МВК проаналізовано фінансово-господарську діяльність комунального підприємства. Надаємо окремі дані в розрізі кожного підприємства.

Читати далі…

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні славутчани!

З метою вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, пам’яті жертв цієї катастрофи, ▶️ 26 квітня біля Пам`ятника ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС відбудеться пам’ятний захід.

Початок заходу об 11:00.

Читати далі…

В УКРАЇНІ ЗРОСЛИ ШТРАФИ ЗА СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ

Відділ муніципальної інспекції управління житлово-комунального господарства, енергозбереження, благоустрою та громадського порядку виконавчого комітету Славутської міської ради доводить до Вашого відома.

Читати далі…

У СЛАВУТІ ВИЯВЛЕНО ФАКТ НЕЗАКОННОГО ВИЛОВУ РИБИ

23 квітня о 18:00 год в річці Богушівка, поблизу міського пляжу, було виявлено незаконний засіб вилову риби — риболовну сітку, що була встановлена невідомою особою. Сітку було вилучено та знищено. Також були виявлені декілька мертвих рибин з явними ознаками пошкодження методом багріння за допомогою так званих «драчів».

Читати далі…

АСОЦІАЦІЯ МІСТ УКРАЇНИ ПРЕЗЕНТУВАЛА КОНЦЕПЦІЮ ВІДНОВЛЕННЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Концепцію відновлення місцевого самоврядування України затверджено Правлінням Асоціації міст України. АМУ спільно з міжнародними партнерами, пропонуємо наступний крок для продовження розвитку демократії.

Читати далі…