СКОРИГОВАНО ТАРИФИ НА ПОСЛУГИ МІСЬКВОДОКАНАЛУ, АЛЕ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ВОНИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ НЕЗМІННИМИ

26 квітня виконавчим комітетом Славутської міської ради прийнято рішення “Про коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення” (текст рішення додається).

Наголошуємо, що коригування тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення стосується лише юридичних та інших осіб, а для населення вони залишаються незмінними. Різницю в тарифах буде компенсовано підприємству з бюджету громади. Втім, вартість складових тарифу продовжує дедалі більше стрімко зростати, що лягає фінансовим тягарем на міськводоканал.

Читати далі…

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС: ОБГОВОРИЛИ ВАЖЛИВІ ДЛЯ ГРОМАДИ БЕЗПЕКОВІ ЗАХОДИ

26 квітня міський голова Василь Сидор скликав засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Славутського МВК.

Читати далі…

АНАЛІЗ ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДИ

На робочій нараді міського голови Василя Сидора з адміністраціями комунальних підприємств громади та фахівцями Славутського МВК проаналізовано фінансово-господарську діяльність комунального підприємства. Надаємо окремі дані в розрізі кожного підприємства.

Читати далі…

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні славутчани!

З метою вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, пам’яті жертв цієї катастрофи, ▶️ 26 квітня біля Пам`ятника ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС відбудеться пам’ятний захід.

Початок заходу об 11:00.

Читати далі…

В УКРАЇНІ ЗРОСЛИ ШТРАФИ ЗА СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ

Відділ муніципальної інспекції управління житлово-комунального господарства, енергозбереження, благоустрою та громадського порядку виконавчого комітету Славутської міської ради доводить до Вашого відома.

Читати далі…

У СЛАВУТІ ВИЯВЛЕНО ФАКТ НЕЗАКОННОГО ВИЛОВУ РИБИ

23 квітня о 18:00 год в річці Богушівка, поблизу міського пляжу, було виявлено незаконний засіб вилову риби — риболовну сітку, що була встановлена невідомою особою. Сітку було вилучено та знищено. Також були виявлені декілька мертвих рибин з явними ознаками пошкодження методом багріння за допомогою так званих «драчів».

Читати далі…