Міський голова

Василь Богданович Сидор

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагороджений орденами “За заслуги” III ступеня, “Козацька слава” III ступеня, М. Ломоносова, Почесним знаком Міністерства юстицій України, медаллю МО України “За сприяння Збройним Силам України” та ін.
Народився 28 березня 1963 року в м. Нетішин у багатодітній сім’ї. У 1992 р. закінчив Український інститут інженерів водного господарства у м. Рівне, отримавши кваліфікацію інженера-механіка. У 1998р. закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом, отримавши кваліфікацію магістра економіки та управління трудовими ресурсами.
З 1981 року по 1984 рік – служба у Військово-морському флоті на підводному човні. Звільнившись в запас, працював електрозварювальником, ізолювальником, старшим інженером відділу соціальних питань на будівництві Хмельницької АЕС.
Упродовж 1989-1994 рр. – начальник житлово-комунального управління УБ ХАЕС.
У 1994 році призначений начальником житлово-комунального підприємства Нетішинської міської ради.
З 1997 р. до квітня 2003 р. – перший заступник Нетішинського міського голови.
З квітня 2003 року призначений на посаду директора Славутської філії ВАТ “Хмельницькгаз”.
З квітня 2006 року – міський голова м. Славута. Одружений.
27 травня 2009 року, на підставі прилюдного захисту дисертації на тему: “Зміна фільтраційних характеристик незв’язних грунтів під дією дренажу”, Вищою атестаційною комісією України присуджено ступінь кандидата технічних наук. Захоплення: підводне полювання, живопис.
У 2010 році, балатуючись вдруге на посаду міського голови, Василь Богданович здобув переконливу перемогу, набравши понад 80% голосів виборців. Це вперше в історії Славути за роки Незалежності жителі міста підтримали діючого міського голову, довіривши йому крісло на ще одну каденцію.
Життєвий девіз: “Працювати на благо громади”.
Василь Богданович також є засновником Славутської паланки Міжнародної громадської організації “Козацтво Запорозьке”. Козацьку присягу прийняв 14 квітня 2006 р. Зараз він є отаманом Славутської паланки Волинського округу.

Василь Богданович Сидор:
– Із впевненістю можна сказати, що обличчям будь-якого міста є, передусім, його жителі. Саме завдяки вашим старанням, шановні славутчани, умілим рукам, натхненій праці воно живе і розвивається. Я гордий, що спільно з вами мав нагоду розбудовувати нашу Славуту. Нашою спільною метою є підняття до високого рівня розвитку кожної галузі міста.
Незважаючи на нестабільну суспільно-економічну ситуація в країні останніми роками, місто успішно долало проблеми, створювало комфортне середовище для життя кожного з нас.
Ми маємо і надалі робити все можливе, щоб Славута процвітала, щоб кожний член нашої громади відчував затишок на своїй малій Батьківщині, щоб наші діти виховувалися та навчалися в найкращих умовах. Все це можливо зробити лише при послідовному системному підході у керівництві містом. Сьогодні Славута має основні програми, які сприяють її плановому розвитку. Це Стратегічний план економічного розвитку міста, Генеральний план забудови та аерофотозйомка міста. Важливим кроком до сучасних стандартів керівництва є впровадження системи управління якістю відповідно до вимог норми ISO 9001:2000.
Ми працюємо на перспективу, враховуючи послідовний підхід до розвитку кожної сфери життєдіяльності міста. Хочу запевнити вас, що все те, що зроблене матиме своє подальше успішне продовження, адже завдяки вашій підтримці та розумінню, дорогі славутчани, ми реалізуємо поставлені перед собою завдання!

СПІЛЬНО З ВАМИ МИ ПРОДОВЖИМО РОЗВИВАТИ НАШЕ РІДНО МІСТО!