В УКРАЇНІ ПРАЦЮЄ МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК ДЛЯ ЖІНОК, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА

Він створений у співпраці Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України та UNFPA за підтримки уряду Великої Британії. 

Читати далі…

ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ СЛУЖБ ТАКСІ

14 березня відбулася робоча зустріч, у якій взяли участь міський голова Василь Сидор, начальник Славутської ДПІ Володимир Яремчук, начальник Славутського відділення поліції Сергій Возгречко та суб’єкти господарювання, які є власниками інформаційних служб, що надають послуги таксі на території Славутської громади.

Читати далі…

ГІДНО ТРИМАЮТЬ КОМУНАЛЬНИЙ ФРОНТ: ПРАЦІВНИКІВ КП «СЛАВУТСЬКЕ ЖКО» ПРИВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

У такий важкий для всієї країни час працівники комунальних служб впевнено тримають свою «передову», сумлінно виконують щоденну роботу, на перший погляд не помітну, але таку важливу: піклуються, щоб у наших домівках було тепло та затишно, дбають про чистоту та порядок у нашій громаді, цілодобово надаючи усі необхідні послуги.

Читати далі…

ПРАЦІВНИКИ СЛАВУТСЬКОГО ВОДОКАНАЛУ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ З ПРИЙДЕШНІМ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Напередодні професійного свята працівників комунального господарства та побутового обслуговування населення міський голова Василь Сидор привітав колектив Славутського УВКГ.

Читати далі…

ПРИВІТАЛИ КОЛЕКТИВ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «СЛАВУТА-СЕРВІС» ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Сьогодні, 15 березня, напередодні Дня житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення міський голова Василь Сидор привітав колектив КП «Славута-Сервіс» із професійним святом.

Читати далі…

ВЕТЕРАНИ ТА ЇХНІ РОДИНИ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ 1,5 МЛН ГРН ГРИВЕНЬ НА ВІДКРИТТЯ ТА РОЗВИТОК БІЗНЕСУ

Український ветеранський фонд Мінветеранів почав відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”.

Читати далі…